Poker Freeroll 4 Iulie 2015

Published by:

Site Freeroll Name ID Time Date Password
Full Tilt Poker BankrollMob $25 Freeroll 297110968 23:30 CET/21:30 GMT/17:30 EDT Jul 4, 2015 1ZCP
PokerStars BankrollMob Leaderboard $25 Freeroll 1262062777 23:00 CET/21:00 GMT/17:00 EDT Jul 4, 2015 3LWS
Full Tilt Poker BankrollMob $25 Freeroll 297109827 21:30 CET/19:30 GMT/15:30 EDT Jul 4, 2015 1MXF
DuckPoker BRM €20 NLHE Freeroll 2959 21:00 CET/19:00 GMT/15:00 EDT Jul 4, 2015 77sdr
PokerStars BankrollMob Leaderboard $25 Freeroll 1262062744 21:00 CET/19:00 GMT/15:00 EDT Jul 4, 2015 2CXX
Full Tilt Poker BankrollMob $25 Freeroll 297108710 19:30 CET/17:30 GMT/13:30 EDT Jul 4, 2015 1BWG
PokerStars PokerSites Saturday $50 Freeroll 1255616512 21:00 CET/19:00 GMT/15:00 EDT Jul 4, 2015 summerheat
PokerStars BankrollMob Leaderboard $25 Freeroll 1262062712 19:00 CET/17:00 GMT/13:00 EDT Jul 4, 2015 RQE8

Sunday Million la PokerStars 26 aprilie 2015

Published by:

sunday_million_anniversary9th

Duminica 26 aprilie 2015 a avut loc turneul de poker Sunday Million cu premii de 1000.000 $ garantate .

Turneul a fost castiga de Aggros Santos din Mexic ,

Au participat 6393 de jucatori. Buy-in a fost de 215$

Premierea:

1. Aggro Santos – 194.479$
2.KDJAII3 – 143.842$
3.cube.com – 102.288$

 

Au fost si jucatori roamani dar de la pozitiile 50 in jos.

Iata videoclipul cu masa finala.